LSK-Hallen stenges for barneaktivitet

Lillestrøm Sportsklubb har i dag besluttet å stenge all barneaktivitet og Coerver-trening i LSK-Hallen inntil videre.

Annonse:

Vi ønsker å gjøre det vi kan for å forhindre spredning av coronaviruset, og i tiden fremover vil treninger i LSK-Hallen kun være tilgjengelig for LSKs A-lag, G19, G16, LSK Kvinner og i noen tilfeller eksterne leietagere. Under disse treningene vil kun spillere og støtteapparat få adgang til LSK-Hallen.

All barne- og ungdomsaktivitet nedover i årsklassene, Coerver-trening og treninger i sone/krets-regi avlyses fra og med onsdag ettermiddag.

Uteaktiviteten fortsetter inntil videre som før, men vi følger utviklingen og det kan bli aktuelt med restriksjoner også der.

- Vi må ta vårt ansvar for å begrense smittefaren av coronaviruset. Barn er smittebærere uten særlige symptomer, og slik utviklingen har vært de siste dagene mener vi at det eneste riktige er å stenge LSK-Hallen for all barneaktivitet inntil videre. Dette er ingen lett avgjørelse å ta, men befolkningens helsetilstand er viktigere enn fotballen. Når det er full aktivitet i LSK-Hallen er det over 100 aktive inne samtidig, i tillegg er det mange foreldre som er og ser på. Dette er i overkant av hva som er forsvarlig i øyeblikket, sier daglig leder i LSK, Robert Lauritsen.

Lørdagens treningskamp mot Sarpsborg 08 på Sarpsborg Stadion - med avspark klokka 13.00 - er stengt for publikum.

Annonse fra Eliteserien: