LSK 2 med seier i historisk hjemmekamp

(Lillestrøm 2 - Mjølner 4-2) -Lillestrøm 2 slo Mjølner og skrev et stykke LSK-historie. En hjemmekamp for LSK på Strømmen stadion!

Annonse:

Det endte med 4-2-seier i 3. divisjonsoppjøret på lånt gress ettersom LSK-hallen var opptatt med Toppseriekamp mellom LSK Kvinner og Rosenborg.

LSKs juniorspillere dominerte stort fra start og tok ledelsen etter 11 minutter ved Kasper Mansrud, mens Edmund Owusu økte til 2-0 etter en drøy halvtime. Men gjestene fra Narvik kom sterkt tilbake. Etter redusering rett før pause, utliknet de etter en god periode kvarteret etter sidebytte.

Anført av en opplagt Henrik Skogvold var LSK 2 tilbake. Han vinklet et skudd rundt keeper og sørget for 3-2. På overtid ble Mjølner kontret i senk. To mot en satte innbytter Ivar Eftedal inn 4-2. LSK 2 er fortsatt ubeseiret og er tabelltoer bak suveren Gjelleråsen som har full pott 15 poeng etter fem kamper, mens LSK står med ni. Ved siden av Skogvold var «Eddie» Owusu en konstant trussel framme, mens bak er Maximilian Mortensen Balatoni et stoppertalent av de sjeldne. Har vi en kopi av Kristoffer Ajer i emning? 

Annonse fra Eliteserien: