Lover et helt annet LSK-lag i cupfinalen

(Lillestrøm - Sarpsborg 08 1-2) Akor Adams scoret nok en gang på overtid, men da var det for sent. Sarpsborg 08 vant fortjent mot et tamt Lillestrøm.

Først i sluttminuttene tok det litt fyr i hjemmelaget - som lenge slet med å skape både trykk og sjanser. Sarpsborg 08 var best i store deler av kampen og vant fortjent etter to scoringer like etter pause.

Thomas Lehne Olsen, som startet på benken og var ganske frisk da han etter hvert ble byttet inn, lover et helt annet Lillestrøm-lag i lørdagens cupfinale mot Brann.

- Dette var tamt og svakt. Veldig unøyaktig og et LSK-lag som ikke var til å kjenne igjen. Jeg kan love at det blir et helt annet lag som løper ut på Ullevaal Stadion på lørdag. Da skal det smelle, sier Thomas Lehne Olsen.

I sluttminuttene kom både han og Akor Adams til noen store muligheter i det som var en sterk LSK-sluttspurt. Men først inn i det fjerde overtidsminuttet ble det mål da Adams steg til værs på Gjermund Åsens innlegg.

Noe særlig mer enn reduseringen rakk derimot ikke Lillestrøm. Sarpsborg tok dermed en fortjent seier kampen sett under ett. I garderoben etter kampslutt var tonen krystallklar: I lørdagens cupfinale mot Brann skal en svært revansjesugen gjeng vise seg fra en helt annen side.