Lokalbidraget: Stem på Lillestrøms klubbhus-drøm!

Bli med på verdens enkleste dugnad: LokalBidraget! Romerike Sparebank skal dele ut 5 millioner kroner, og fordelingen er det bankens kunder som bestemmer. LSKs drøm om et klubbhus for hele Lillestrøm og alle lag i Sportsklubben, er en av kandidatene som du kan stemme på fram til 24. mai.

Annonse:

Vår hovedsponsor engasjerer seg aktivt i lokalsamfunnet gjennom sponsing og gaver, og Romerike Sparebank har som mål å være den mest samfunnsengasjerte banken på Romerike.

Målet er å bidra til å skape trivelige og levedyktige lokalsamfunn ved å tilbakeføre en del av bankens overskudd. Romerike Sparebank er overbevist om at et blomstrende foreningsliv er nøkkelen til god trivsel, og derfor brukes Lokalbidrag-ordningen - som siden oppstarten i 2015 har fordelt over 40 MNOK til lokale foreninger på Romerike.

Dette året skal det deles ut mer midler enn noensinne gjennom LokalBidraget. Hele 6,25 millioner kroner blir fordelt i 2024. I den første runden, på 5 millioner kroner, vil midlene gå til kultur og idrett, som representerer den største delen av foreningene på Romerike.

LSKs prosjekt om et nytt klubbhus er en av nærmere 170 lag og foreninger som er med på denne runden av LokalBidraget.

For å delta må du være kunde i Romerike Sparebank, og slik stemmer du på 1-2-3:

Mobilbank:

  1. Logg deg på mobilbank.
  2. Trykk på knappen ”Gi din stemme på Lokal­bidraget”
  3. Bla deg frem til foreningen du vil gi din stemme til, og velg ”Stem”.

Nettbank:

  1. Logg deg inn i nettbanken
  2. Bla deg ned til Lokalbidraget (ligger litt ned på høyre side i nettbanken)
  3. Bla deg frem til foreningen du vil gi din stemme til, og velg ”Stem

Mer informasjon om LokalBidraget finner du her!

Annonse fra Eliteserien: