Lillestrøms keeperakademi med ukentlige treninger

Lillestrøms keeperakademi med Jon Knudsen er på kort tid blitt en stor suksess. Allerede førstkommende torsdag blir det nye muligheter for ambisiøse keepere i vårt nærområde.

Annonse:

- Vi har fått så mange gode tilbakemeldinger på keeperskolen at vi velger å kjøre i gang med en ny runde med ukentlige treninger utover høsten. Vi har fantastiske fasiliteter i LSK-Hallen, og for min egen del er det svært givende å jobbe med det jeg brenner for - også sammen med andre keepere enn de jeg møter i hverdagen her i LSK, sier A-lagets keepertrener Jon Knudsen.

Den tidligere landslagsmålvakten ønsker også at keepere fra lavere divisjoner - som lider under corona-restriksjonene - blir med for å holde det keepertekniske ved like, og aller helst: Forbedre seg.

Nå blir det en trening i uka fram til og med 8. november. 

- Alle fra 14 år og oppover har anledning til å melde seg på, både gutter og jenter. Vi differensierer og tilpasser treninga til hver enkelt deltager. I neste uke starter vi torsdag 17. september med teori klokka 17.15. Deretter blir det treningsøkt i LSK-Hallen. Vi vil ha fokus på basis grepteknikk, fallteknikk, distribusjon, feltarbeid og mye annet som kreves for å utvikle seg som keeper, forteller Jon Knudsen.

Her kan du melde deg på Knudses keeperakademi!

Annonse fra Eliteserien: