Lennartsson: - Vi må stå sammen

Jörgen Lennartsson er opptatt av at spillere, støtteapparat og supportere nå står sammen foran det han omtaler som «mulighetenes uke».

Annonse:

- Kampen mot Start ble en ekstrem stor skuffelse. Nattesøvnen var ikke god. Samtidig har vi en jobb å gjøre for at vi skal komme oss opp på hesten. Vi skal snu dette sammen, sier Lillestrøm-treneren dagen etter tapet mot Start.

Med baklengsmål allerede etter fem minutter, etterfulgt av straffespark, rødt kort og et nytt baklengsmål kvarteret senere, ble innledningen på kampen i Kristiansand et regelrett mareritt. Like etterpå måtte også Erling Knudtzon ut med skade.

Til slutt endte det 3-0 til hjemmelaget. Og LSK er på direkte nedrykk med åtte serierunder igjen.

- Spillerne er veldig skuffet. Vi har hatt en god prat på 40 minutter om kampen og om situasjonen vi er i. Vi må lære av det som skjedde mot Start, men først og fremst handler det om å se fremover - og ta de rette grepene, sier Lennartsson.

Les også: Sammendrag av kampen mot Start

Han er glad for at en svært begivenhetsrik uke venter fra og med kommende mandag med tre hjemmekamper mot Tromsø, Bryne (kvartfinale i cupen) og Stabæk på seks dager.

- Det er «mulighetenes uke». Vi har mulighet til å ta seks poeng på en uke - og samtidig skaffe oss en plass i semifinalen i cupen. Det er veldig inspirerende, og gutta er veldig klare for å revansjere seg. Alle supporterne som er skuffet har all rett til å være det. Jeg har full fortståelse for det. Jeg håper at vi kan jobbe knallhardt sammen for at vi skal snu skuta. Og at alle som var her mot Vålerenga kan komme tilbake for at vi igjen kan skape en fantastisk atmosfære på Åråsen. Vi må stå sammen.

Her kan du se mandagens video-intervju med Jörgen Lennartsson:


Annonse fra Eliteserien: