Lennartsson samler troppene: - Gleder oss stort

I dag samler Jörgen Lennartsson troppene for å ta fatt på sesongoppkjøringen. LSK-treneren er særdeles motivert og sulten på suksess i 2019.

Annonse:

En måned med ferie er unnagjort, men Lennartsson har ikke klart å ta heeelt fri. For det er mye som skal på plass før en ny sesong. Ikke minst når det gjelder spillerlogistikk.

- Det har vært en bra pause. Det har blitt for litt avkobling, med blant annet ferie med familien på Tenerife. Men fotballjobben ligger alltid der og bobler. Så det blir en miks av ferie og jobb. Man kobler alltid helt av. Man tenker på nye forsterkninger og hvordan man skal angripe sesongen. Men det er blitt tilstrekkelig nok ferie. Jeg har mye entusiasme og energi, og gleder meg til å kjøre i gang igjen. Morsomt å møte guttene igjen, sier Jörgen Lennartsson.

Også spillerne har fått en god pause fra hverdagen på Åråsen, og er glade for  å være tilbake med gjengen. De første ukene handler det først og fremst om å få på plass det fysiske.

- Det blir en myk start i dag med en veldig rolig første økt. Jeg deler opp sesongoppkjøringen i tre faser. I januar spiller vi ingen kamper - der fokus er på å lage et godt fysisk grunnlag. Det blir åtte-ni treningsøkter i uken med mye fokus på fysikk. Men vi skal også jobbe med offensiv og defensiv struktur. Fase to handler om treningsleir i februar og kamper fram til litt ut i mars. De siste to-tre ukene i mars handler om formtopping og finsliping,

Treningskamp-menyen er variert - og inneholder blant annet to kamper i Sverige mot Djurgården og Helsingborg.

- Vi har fått på plass gode treningskamper med variasjon både når det gjelder motstand og spillestil. Og både hjemme- og bortekamper. Det er også viktig at alle spillerne får mulighetene til å vise seg fram, sier LSK-treneren.

Han er tilfreds med at Jon Knudsen er med i støtteapparatet som ny keepertrener.

- Jeg er veldig glad for at vi har fått inn Jon Knudsen. Jeg hadde jo han som keeper i Stabæk. Han har stor erfaring, er kompetent - og er også et veldig bra menneske. Alle som har lyst til å se årets første trening er velkommen i LSK-Hallen klokka 15.00. Vi er utrolig entusiastiske og gleder oss stort, sier Jörgen Lennartsson.

Annonse fra Eliteserien: