Lennartsson om Molde-møtet: - Vi skal være ekstremt aggressive

Molde kommer til Åråsen andre påskedag, og Jörgen Lennartsson varsler at et svært revansjesugent LSK skal gå i strupen på gullfavoritten.

Annonse:

- Det blir en morsom kamp. Dels fordi Molde er gullfavoritt, dels fordi det er et morsomt lag å spille mot med mange gode spillere. Men først og fremst er vi veldig revansjesugne etter en mindre god kamp mot Sarpsborg. Vi var veldig skuffet over prestasjonen der nede, spesielt i første omgang. Men det har vi lagt bak oss nå. Vi skal heller bruke den kampen som tennvæske og ekstra motivasjon. Vi skal være ekstremt aggressive mot Molde. På hjemmebane og med Åråsen-publikummet i ryggen har vi stor tro på at dette blir en bra kamp. Vi går knallhardt for seier, sier Lennartsson etter onsdagens treningsøkt i strålende solskinn på Vigernesjordet.

- I dag kjørte vi en ganske tøff økt. Med neste kamp først på mandag, valgte vi å kjøre en knalltøff fysisk økt i dag med en miks av tempospill og løping.

Les også: LSK-duoen Martin og Martin klare for eSerien-premieren

Han har relativt gode minner fra de to kampene han har ledet Lillestrøm mot Molde siden han ble LSK-trener.

- Vi har spilt mot Molde to ganger siden jeg kom hit. Det ble vel 2-2 i serien i fjor, og 1-1 i treingskampen i vinter. Vi håper på mye folk og at vi får lagd et bra trykk på Åråsen. Gutta er veldig revansjesugne. Både spillerne og vi lederne er selvkritiske på det som ble prestert mot Sarpsborg. Vi skal vise oss fra en annen side på mandag, varsler Jörgen Lennartsson.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Molde andre påskedag!

Mest Lest

Annonse fra Eliteserien: