Lennartsson etter 1-3: - Et veldig tungt tap

(Lillestrøm - Stabæk 1-3) Med seier mot Stabæk hadde LSK tatt et langt steg mot fornyet Eliteserie-kontrakt. Men det ville seg heller ikke i kveld. Gjestene scoret tre ganger før Lillestrøm reduserte ved Aleksander Melgalvis.

Annonse:

- Et veldig tungt tap. Vi hadde en idé om hvordan vi skulle håndtere kampen mot et Stabæk som har et veldig sterkt kontringsspill, men så skjedde det som ikke skulle skje: At de fikk et tidlig mål. Vi skapte veldig mange målsjanser, men har vondt for å sette dem. Vi får gratulere Stabæk. De var bedre enn oss i de fleste faser av kampen, sier trener Jörgen Lennartsson til Eurosport etter kampen.

LSK er fortsatt nummer 11 i Eliteserien, men det er tett som hagl i nedrykksstriden nå - med to kamper igjen. Lillestrøm og Tromsø har 29 poeng, Sarpsborg 08 har 28 poeng, Mjøndalen har 27 poeng, Strømsgodset 26 poeng og Ranheim 24 poeng.

Nå venter Ranheim (b) og Sarpsborg (h) for LSK i de to siste kampene.

- Vi får bare slikke sårene. Så blir det en krig i de to siste kampene. Vi må vinne fotballkamper. Og det har vi ikke gjort på en stund. Vi må heve oss, sier Lennartsson.

I løpet av tre minutter midtveis i første omgang scoret Stabæk to ganger ved Ola Brynhildsen og Oliver Edvardsen. Marko Maric reddet et straffespark fra Emil Bohinen like etter sidebyttet, og LSK skapte deretter flere store sjanser som kunne ha skapt spenning igjen på Åråsen. Men da Kasper Junker satte inn gjestenes tredje mål for kvelden etter 64 minutter - i en god Lillestrøm-periode - var kampen i realiteten avgjort.

Først på overtid reduserte hjemmelaget. Thomas Lehne Olsen, som blant annet hadde headet i tverrliggeren tidligere i kampen, skjøt et skudd fra distanse som Stabæk-keeperen ga retur på. Aleksander Melgalvis var frempå og satte inn 1-3.

Uten at det var så mye å juble for.

- Det er ikke så mye som går vår vei for tida, men vi er ikke gode nok heller. Nå handler alt om å overleve. Vi må reise til Trøndelag om to uker for å vinne. Det blir blod, svette og tårer i de to siste kampene, sier Thomas Lehne Olsen til Eurosport.

Her kan du se sammendrag av Lillestrøm - Stabæk:


Annonse fra Obos-ligaen: