Lehne takker fansen for borteresultatene

Thomas Lehne Olsen er ikke i tvil om at den solide støtten på tribunen har vært en medvirkende årsak til de gode resultatene på bortebane. Kapteinen håper på ny «hjemmebanefølelse» i Sarpsborg på lørdag.

Annonse:

Kanari-Fansen mobiliserer nok en gang i håp om å fylle mest mulig av bortefeltet på Sarpsborg stadion (600 plasser).

Her kan du kjøpe billetter på bortefeltet!

Thomas Lehne Olsen beskriver supporternes støtte denne sesongen som fantastisk. Ikke minst har det vært et stort oppmøte på mange av bortekampene. Vi må helt tilbake til mai sist LSK tapte en kamp utenfor Åråsen, og toppscoreren er ikke i tvil om at de gode resultatene henger sammen med støtten på tribunen.

- På mange av kampene har det føltes som hjemmebane selv om vi har spilt borte. Den støtten vi har fått har vært helt sjuk, og da er det ekstra deilig å gi noe tilbake, sier Thomas Lehne Olsen.

Selv om det har kladdet på hjemmebane med tre strake seire, så har LSK respondert på imponerende vis med tre strake borteseire. Nå håper kapteinen at laget kan svare på samme måte mot Sarpsborg på lørdag.

- Et kjennetegn fra tidligere år har vært at vi har gått på en tapsrekke når vi først har fått et tap, men i år har vi klart å snu det ved å vinne neste kamp. Jeg håper det kan fortsette.

Lehne Olsen og laget er ekstremt revansjesugne etter det sure hjemmetapet mot Tromsø hjemme på Åråsen, og han håper så mange som mulig ønsker å ta turen til Sarpsborg på lørdag!

Dette intervjuet er gjort av BI-student Andreas Aalling (bildet), som denne høsten er utplassert i praksis i LSK to ganger i uka.

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 30.09.2021
Skrevet av: Andreas Aalling og Morten Stokstad (foto)