Lehne reddet bortepoeng - ti kamper uten tap

(Sandefjord - Lillestrøm 1-1) Foran et hav av Lillestrøm-supportere i Sandefjord sørget Thomas Lehne Olsen for at rekken på kamper uten tap fortsetter for Lillestrøm.

LSK hadde flere store sjanser - ikke minst midtveis i første omgang da kanarifuglene avsluttet tre ganger i treverket på tre minutter. Først Thomas Lehne Olsen i tverrliggeren, så Vetle Dragsnes via en Sandefjord-spiller og i tverrliggeren - og deretter et Thomas Lehne Olsen-frispark som gikk i stanga og ut.

Derfor var det ikke spesielt fortjent at Sandefjord tok ledelsen like etter pause da Vidar Jonsson trillet inn 1-0 fra returrommet etter en corner.

Etter 59 minutter utlignet LSK da Gjermund Åsen - som så mange ganger før - fant Thomas Lehne Olsen. Kapteinen var sikkerheten selv fra seks-syv meter, og det utløste store jubelscener foran de mange fremmøtte Lillestrøm-supporterne i Sandefjord.

Like etterpå hadde Lillestrøm en stor dobbeltsjanse ved Tobias Svendsen og Gjermund Åsen, men Sandefjord fikk avverget.

Dermed endte kampen 1-1. Lillestrøm har nå ti kamper på rad i serien uten tap, og kun målforskjellen sørger for at Bodø/Glimt er foran på andreplass. Neste søndag venter Bodø/Glimt på Åråsen.