Lehne før KBK: - Håper å glede publikum

Med 19 seriemål på 21 kamper har Thomas Lehne Olsen allerede tangert LSK-rekorden på antall scoringer i en Eliteserie-sesong. I lørdagens #VIERLSK-kamp håper han igjen å kunne glede Åråsen-publikummet.

Annonse:

Kapteinen er svært misfornøyd med de to siste hjemmekampene mot Brann og Tromsø, der begge endte med tap.

Her kan du kjøpe billett til lørdagens toppkamp!

Og han er selvsagt fullt klar over at Lillestrøm trenger tre poeng for å melde seg på i bronsekampen i Eliteserien. Lørdagens motstander Kristiansund innehar den posisjon nå. Avstanden ned til LSK er fire poeng.

- Vi trenger absolutt å vinne. Prestasjonene på Åråsen i de to siste hjemmekampene har vært for dårlig. Vi må opp på et helt annet nivå hvis vi skal få med oss noe i den kampen på lørdag. Her gjelder det bare å være skjerpet, sier Thomas Lehne Olsen.

Og tillegger:

- Selv om vi tapte nede i Sarpsborg, så synes jeg ikke det var en kamp vi fortjente å tape. Det er de to foregående kampene på Åråsen som har skapt bekymring. Men det har vi tenkt til å gjøre noe med nå.

Han håper også å kunne gi publikum på #VIERLSK-kampen en god lørdagsopplevelse.

- Vi skal gjøre vårt ytterste for å snu hjemmeformen. Vi håper å glede de som kommer på kamp med fint spill og tre poeng, sier storscoreren.

Les også: «Halve» Løvenstad drar på #VIERLSK-kampen

Se video-intervju med Thomas Lehne Olsen:


 

Annonse fra Eliteserien: