Lehne-dobbel sikret seier over Stabæk

(Stabæk - Lillestrøm 2-3) To scoringer av Thomas Lehne Olsen sørget for at Lillestrøm slo Stabæk i kveld. Dermed har LSK åtte seriekamper på rad uten tap.

Annonse:

- Jeg synes det er fortjent. Jeg synes vi burde ha avgjort det i første omgang, men vi slapp Stabæk inn i kampen etter pause. Men vi reiser oss igjen etter det, sier trener Geir Bakke til Eurosport etter kampen.

Gjestene fra Romerike dominerte første omgang fullstendig, men det ble med Ifeanyi Mathews scoring etter ni minutter. Midtbanespilleren skjøt fra 17 meter - ikke spesielt godt - men ballen gikk mellom beina på Stabæks keeper.

Stabæk utlignet til 1-1 like etter pause ved Oliver Edvardsen, men LSK reiste seg. To mål av Thomas Lehne Olsen midtveis i omgangen sørget for at Lillestrøm igjen festet grepet om kampen.

Stabæk reduserte like etterpå, men kom aldri nærmere. Dermed tok LSK en ny trepoenger etter to uavgjorte kamper mot Vålerenga og Molde.

Med seieren klatret Lillestrøm opp på sjetteplass på tabellen - med flere kamper tilgode på lagene som ligger foran. Med 11 mål på 12 kamper har Thomas Lehne Olsen kun Ohi Omoijuanfo foran seg på toppscorerlista.

- Det er alltid deilig å score mål, men det viktigste av alt: At vi fikk med oss tre poeng, sier kapteinen.

- Det er det alle lag drømmer om: En spiss som scorer så mye mål som Thomas, sier Geir Bakke.

Det var ikke bare på banen Lillestrøm dominerte på Nadderud. Også på tribunen var LSK-supporterne i en egen klasse!

Nå venter cupkamp mot Fu/Vo på lørdag før Sarpsborg 08 er motstander på Åråsen 28. juli.