Lehne: - Dette gir oss en boost

Thomas Lehne Olsen (29) leverte en strålende andre omgang og var helt avgjørende for at LSK snudde til seier i sluttminuttene mot Ranheim.

Annonse:

Først headet kapteinen til Ebiye Moses - som gjorde 1-1. Så spilte han fri Fredrik Krogstad - som gjorde 2-1. Så løp han over halve banen, rundet keeper - og satte inn 3-1.

Alt i løpet av ni minutter.

- Det var godt å få satt inn 3-1. Da falt det noen kilo av skuldrene.  Sterkt av oss å komme tilbake etter å ha ligget under mot et bra fotballag. Og jeg synes at vi vinner fortjent til slutt, sier Thomas Lehne Olsen.

Han er selvsagt klar over den store forskjellen på å være ti - kontra fire - poeng bak Ranheim på direkte opprykk.

- Kampene mot de antatt beste blir jo nøkkelkamper. Det var viktig å ta første stikk mot Ranheim. Dette gir oss en boost før kampen mot Tromsø. Nå skal vi gå all in der oppe. Men vi må levere jevnere prestasjoner. Første omgang var veldig svak. Vi ble litt for lave og fikk aldri satt noe press på Ranheim. I pausen ble vi enige om at vi måtte prøve å gå høyere. Den siste halvtimen var veldig bra. Da viste vi litt av det vi har inne. Nå må vi få ut det mye oftere utover høsten, sier LSK-spissen.

- Det var deilig. Vi begynte å spise oss inn i kampen utover i andre omgang. Jeg synes vi var gode det siste kvarteret. Da begynte vi å skape trafikk, og spillerne spilte med en fornuftig desperasjon der vi skapte det vedvarende trykket. Vi hadde noen store sjanser før det første målet også. Og jeg er glad for at vi fikk næring til å gå rett i strupen på dem igjen etter 1-1-målet, sier trener Geir Bakke.

Se video-intervju med Geir Bakke etter seieren mot Ranheim:


Annonse fra Eliteserien: