Lehne-brasse åpnet herlig LSK-show i Tromsø

(Tromsø - Lillestrøm 1-2) Kampen var ikke mer enn et drøyt minutt gammel da Thomas Lehne Olsen sendte LSK i ledelsen med et strålende brassespark. Det var starten på det som ble en meget trivelig kveld i Tromsø.

For selv om Tromsø utlignet midtveis i første omgang, var det Lillestrøm skapte klart mest på Alfheim. Og da Ifeanyi Mathew utnyttet en tabbe i TIL-forsvaret og serverte kapteinen etter 52 minutter, satte Thomas Lehne Olsen inn det som skulle vise seg å bli matchvinnerscoringen.

- Vi scoret to mål og hadde muligheten til å score flere også. En fin dag på jobben på bortebane, sier Geir Bakke til Eurosport etter kampen.

Han ledet Lillestrøm til seier i begge seriekampene mot Tromsø i fjor, og fulgte opp med et aldri så lite hattrick med kveldens trepoenger.

Med ni poeng på de seks første kampene har dermed LSK kommet godt i gang i Eliteserie-comebacket. Nå gleder vi oss stort til Rosenborg kommer på Åråsen-besøk fredag 25. juni - med 2000 tilskuere på plass!

Dessverre får ikke Lars Ranger vært med på den kampen. 22-åringen fikk sitt fjerde gule kort for sesongen mot Tromsø, og må stå over mot RBK.