Lehne besøkte gamle lagkamerater: Gleder seg til storkampen mot Rosenborg

Thomas Lehne Olsen er hjemme på ferie, og besøkte i dag gamle lagkamerater i forbindelse med treningsøkta på Vigernesjordet. Søndag 19. juni kommer han på kampen mot Rosenborg, og vil også delta på vorspielet på Lillestrøm Torv.

Annonse:

Fjorårets kaptein og LSK-toppscorer har sett åtte av ti seriekamper fra Dubai, og gleder seg stort over at LSK leder Eliteserien når en tredjedel av sesongen unnagjort.

GLEDELIG GJENSYN: Thomas Lehne Olsen og Simon Mesfin i samtale under dagens trening.
GLEDELIG GJENSYN: Thomas Lehne Olsen og Simon Mesfin i samtale under dagens trening.

Søndag 19. juni er han selv tilskuer på Åråsen når Rosenborg kommer på besøk. Vi har nå passert 6500 solgte billetter til kampen, og det går mot nok et fullsatt Åråsen i det som er et av norsk fotballs mest klassiske oppgjør.

Fra klokka 14.00 vil det bli vorspiel på Lillestrøm Torv og Thomas Lehne Olsen er blant gjestene som skal delta på scenen, der det garantert blir god stemning med underholdning og LSK-sanger fra Fugla Allstars (mer informasjon om arrangementet kommer på mandag).

Her kan du sikre deg plass på Lillestrøm - Rosenborg!

- Det er deilig å være hjemme igjen og hilse på gamle lagkamerater. Jeg gleder meg veldig til kampen mot Rosenborg. I den flyten LSK er i nå, så kan man slå hvem som helst. Jeg håper det fortsetter, sier Thomas Lehne Olsen.

Annonse fra Eliteserien: