LSK Unified

Landsturneringen: Unified-suksess og hederspris til Stig Martin Sandvik

LSK Unified deltok i helgen på Landsturneringen på Lillehammer, og det endte med gode sportslige resultater og en høythengende hederspris til primus motor Stig Martin Sandvik.

Annonse:

Både 3'er-laget og 5'er-laget vant sin gruppe, mens 7'er-laget tok en sterk tredjeplass i turneringen. For sistnevnte lag smakte ikke minst 4-1-seieren over Rosenborg ekstra godt.

- Lagene våre gjorde en kjempegod innsats, og det ble en hyggelig helg for alle som tok turen, forteller Stig Martin Sandvik.

PRISVINNER: Stig Martin Sandvik ble tildelt Johannes M. Hofstras minnepris under landsturneringen.
PRISVINNER: Stig Martin Sandvik ble tildelt Johannes M. Hofstras minnepris under landsturneringen.

Han har i mange år gjort en fremragende jobb med tilrettelagt fotball i LSK, og det arbeidet ble det bokstavelig talt satt pris på under turneringen på Lillehammer. Sandvik ble nemlig tildelt Johannes M. Hofstras minnepris. Det er en hederspris for en person som har gjort en spesiell innsats innen inkludering og arbeid med fotballspillere med funksjonsnedsettelse. 

Johannes M. Hofstra var drivkraften bak Tromsø ILs lag Full Fart Fremover og en viktig drivkraft i Troms Fotballkrets før han gikk bort alt for tidlig i 2013. For å hedre hans minne opprettet NFF en minnepris som deles ut under Landsturneringen for å gi velfortjent heder til andre ildsjeler og det store arbeidet som gjøres i klubbene. 

Her kan du lese mer om tildelingen av prisen!

- Jeg ble tatt ordentlig på senga og visste ikke noe som helst. Jeg jobbet tett med Johannes mens han levde, så dette betyr veldig mye for meg. Det er en stor ære å få denne prisen, og det inspirerer bare enda mer til å jobbe videre med alle de flotte menneskene i og rundt LSK Unified, sier Stig Martin Sandvik.

Les mer om Landsturneringen 2023 her!

Ønsker du å være med på LSK Unified enten som spiller eller støttespiller? Ta kontakt med Stig Martin Sandvik på email: [email protected]

Les også: Fotballkretsens gullmerke til Sandvik

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 11.09.2023, oppdatert: 14.09.2023
Skrevet av: Morten Stokstad