La oss fylle Åråsen: 191,7 minutter digitalt kick off

Årets første seriekamp på Åråsen er naturlig nok satt på vent, men vi håper likevel å få samlet masse folk andre påskedag – foran skjermen. Vi inviterer til 191,7 minutter langt digitalt kick off som blir sendt live på Facebook, og vi håper flest mulig ønsker å kjøpe billett til arrangementet (100 kroner).

Annonse:

Ivar Hoff og Morten Stokstad vil lede sendingen fra Åråsen med gjester, underholdning, konkurranser og masse LSK-relatert innhold.

Blant annet kommer Geir Bakke, Petter Myhre, Toni Ordinas, Frode Kippe, Thomas Lehne Olsen, Kanari-Fansens leder Tony Johansen, Harde Mottak-gutta og en rekke andre gjester.

I løpet av sendinga vil vi selvsagt bli bedre kjent med årets spillerstall, vi vil gå gjennom treningskampene som er blitt spilt - og vi vil vurdere sesongen som forhåpentligvis kommer i gang slik at den blir gjennomført i sin helhet.

Vi vil også kåre tidenes nest beste LSK-spiller, og vi inviterer seerne til å ta ut sitt drømmelag besteående av Lillestrøm-spillere.

Arrangementet vil bli tilgjengelig for alle på Facebook, men vi håper at publikum ønsker å kjøpe billett til 100 kroner - slik at vi fyller Åråsen mest mulig virtuelt og får sårt tiltrengte inntekter til klubben i en utfordrende tid. Det er også mulig på å vippse 100 kroner til 1917. Fram mot mandag 13. april vil vi følge utviklingen på «billettsalget».

Her kan du kjøpe billett til LSKs digitale kick off andre påskedag!

HoffStokstad
LEDER KICK OFF: Det blir nok snakk både om gamle dager og nyere dager når Ivar Hoff gjester vårt kick off. Til venstre Morten Stokstad - som skal lede den over tre timer lange sendingen.

 

Annonse fra Eliteserien: