Kun 40 plasser igjen: Bli med Fugla Airways til Linz

Nå er det besluttet: Fugla Airways blir en realitet.

Annonse:

I forbindelse med bortekampen mot LASK Linz i 2. runde av Europa League-kvalifiseringen torsdag 26. juli (avspark klokka 19.45), har vi chartret et fly som fylles opp av spillere, støtteapparat, administrasjon, sponsorer og supportere. Flyet har avreise fra Gardermoen 25. juli klokka 12.00, og vil ha hjemreise 27. juli klokka 12.00. Dette innebærer to netter på hotell.

Flyet har kun 40 plasser igjen, og det er førstemann til mølla-prinsippet som gjelder.

Turen koster KUN kroner 7550, og inkluderer flyreise, overnatting på dobbeltrom i to døgn på hotellet Park Inn by Radisson Linz, kampbillett og transport tur/retur flyplass i Linz. Ønsker du enkeltrom så koster det 900 kroner ekstra.

Her kan du bestille turen!

Det er også muligheter til å ta turen ut i Europa via landeveien. Vår samarbeidspartner Charterbuss setter opp tur med LSK-bussen. Bussen går direkte til Linz tirsdag morgen 24.juli og er tilbake i Lillestrøm lørdag ettermiddag 28. juli. De blir to overnattinger på bussen og to netter på hotellet Ibis Linz. Turen koster kun 3450 kroner og inkluderer busstur, to netter på Ibis Linz i dobbeltrom med frokost. Tillegg for enkeltrom: 500 kroner. Send en mail til [email protected] for påmelding.

Vi garanterer god stemning og et minne for livet for de som velger å bli med - enten ankomsten blir i luften eller langs bakken!

Dere som reiser til Linz på egenhånd - trykk her for å kjøpe billett!

Passord: lillestrom

For mer info - les her!

Annonse fra Eliteserien: