Krogstad: - Vil være med på en ny storhetstid

I dag skrev Fredrik Krogstad (25) under på en ny toårskontrakt med LSK. Midtbanekrigeren har store ambisjoner på vegne av klubben og ønsker å bidra til at Lillestrøm får en ny storhetstid.

Annonse:

I ettermiddag skrev Krogstad under på avtalen som gjør at Åråsen i hvert fall er hjemmebanen hans ut 2022-sesongen.

- Det har tatt litt tid, men intensjonen har hele tiden vært at vi skulle bli enige. Vi hadde en prat ved juletider og da ble det klart at begge parter ønsket det samme. Da pleier det som regel å ordne seg. Jeg har aldri vært bekymret for at det ikke skal ordne seg, sier Fredrik Krogstad.

- Vi er meget fornøyd med at Fredrik blir med videre. Vi har hatt en god dialog helt siden serieslutt, og det var ikke vanskelig å komme til enighet. Fredrik har egenskaper som er viktig for LSK, og det er vitkig at vi har med kontinuitetsbærere når vi skal bygge en ny tropp. Han står for en meget solid treningskultur, har en god personlighet - og en ærgjerrighet som er forbilledlig, sier sportssjef Simon Mesfin.

I påvente av å få svar på den obligatoriske corona-testen gikk Krogstad glipp av årets første trening, men den treningsvillige 25-åringen har selvsagt holdt seg i god form de siste ukene.

- Det er surt å ha mistet en trening, men fra og med i morgen er jeg klar. Ironisk nok er det jeg - som ikke har hatt kontrakt - som har hatt nøkkelen til LSK-Hallen under spillernes ferie, sier 25-åringen og gliser.

Han forteller at han er supermotivert for å bidra til at LSK befester seg i riktig ende av Eliteserien.

- Det har skjedd mye positivt i klubben det siste året. LSK er kanskje den klubben som kom seg gjennom best gjennom corona-krisen. Vi rykket opp, hele administrasjonen har jobbet veldig bra - og alle har i det hele tatt skrudd til slik at vi har fått en god utvikling i hele klubben. Vi har et av Norges beste trenerteam, og jeg mener at mye ligger til rette for at LSK skal bli bedre.

- Hva håper du å oppnå med LSK i årene som kommer?

- At vi kan se oppover på tabellen. Uten å gå i optimist-fella, så håper jeg at vi på en måte kan starte på nytt i Eliteserien og at vi holder oss unna det nedrykksjaget. Jeg håper at man kan være med på en ny storhetstid der man kan etablere seg i toppen. En så stor klubb som Lillestrøm har alle muligheter. Nå er momentumet der. Vi skal gripe mulighetene og virkelig etablere oss i toppen. Det er en fryktelig lang vei dit, men jeg vet at vi kan klare det.

- Dessuten håper jeg at vi får se mange tilskuere på Åråsen i 2021. For en som har vært med og spilt for fulle tribuner her, og vet hvor viktig fansen er, så kjenner man på savnet. Det er stor forskjell, sier Fredrik Krogstad.

Se video-intervju med Fredrik Krogstad:


Annonse fra Eliteserien: