Kristoffer Ødemarksbakken signerte for LSK

Den unge kantspilleren, som har scoret 9 mål for Ull/Kisa hittil i år, har signert en 4 års kontrakt som gjelder fre 1. januar 2018

Annonse:

LSK og Ull/Kisa ble i dag enige om en overgang for Kristoffer Ødemarksbakken (21). Kristoffer skal spille ferdig årets sesong i Ull/Kisa, og blir LSK-spiller fra 1. januar 2018. Kontrakten har en varighet på 4 år.

Kristoffer, som opprinnelig er fra Maura, har spilt strålende hittil i år, og er lagets toppscorer med 9 mål. Han har spilt for Jessheim-laget siden 2012. Før det spilte han i Nannestad og for Bjerke IL.

"Dette er en drøm som går i oppfyllelse for meg" sier hovedpersonen. "Jeg har vært på Åråsen og sett mange kamper med venner og familie. Nå skal jeg endelig spille der selv."

Sportssjef Simon Mesfin er godt fornøyd med å ha sikret seg underskriften til Ødemarksbakken: "Kristoffer er en lokal gutt som vi har fulgt i flere år. Vi ønsker å tilegne oss lokale spillere. Det koster mer enn å hente spillere fra Nigeria, men vi vil bygge opp under den lokale profilen vår."

Annonse fra Eliteserien: