Kokkim gjenvalgt - LSK-statuetten til Solberg og Dysterud

Hele det sittende styret med leder Morten Kokkim ble i kveld gjenvalgt på årsmøtet i Lillestrøm Sportsklubb. Tor Arne Solberg og Eddie Dysterud ble tildelt LSK-statuetten.

Annonse:

Årsmøtet i LSK ble unnagjort på nøyaktig to timer - og gikk harmonisk for seg. Leder Morten Kokkim og styremedlemme Gunhild Lærum, Trond Kristian Andresassen og Jo Henning Espevalen ble gjenvalgt for to nye år.

Her kan du lese årsberetningen 2018!

- Det er hyggelig å få tillit fra årsmøtet. Vi gleder oss til å jobbe videre sammen, og har stor tro på klubbens fremtid, sier Kokkim.

Mangeårig sportskoordinator Tor Arne Solberg og Eddie Dysterud ble tildelt LSK-statuetten for lang og tro tjeneste i klubben.

- Veldig hyggelig å bli satt pris på, sier Solberg, som begynte som frivillig i 1995 og ble ansatt i 2001.

Dysterud har vært en sentral skikkelse i yngres avdeling siden 2004, og var også naturligvis glad for utmerkelsen.

- Lillestrøm har vært klubben min i 42 år, og har alltid betydd mye for meg. Dette var en hyggelig anerkjennelse som jeg setter stor pris på, sier Eddie Dysterud.

Forslaget til årsmøte-vedtak fra Espen Ødemark og Are Fridtjof Førsund om at LSK skal bruke helrødt draktsett når reglene ikke tillater de gule og svarte fargene - med virke fra og med sesongen 2021 - ble vedtatt med klart flertall.

Annonse fra Obos-ligaen: