Knudtzon går fra LSK til Molde etter sesongslutt

Etter ni sesonger på Åråsen forlater Erling Knudtzon (29) Lillestrøm ved nyttår - og går til Molde. Knudtzon har signert en kontrakt som binder ham til MFK ut 2021-sesongen.

Annonse:

- Vi skulle selvfølgelig gjerne ha beholdt en spiller med Erlings kvaliteter hos oss, men respekterer at han ønsker nye utfordringer når han ikke har så mange år igjen av fotball-karrieren. Etter ni sesonger i LSK har vi og supporterne mye å takke Erling for, både på og utenfor banen. Erling skal imidlertid fullføre sesongen hos oss, og forhåpentligvis bidra til at vi både klatrer på tabellen, gjør en god figur i Europa og ikke minst henger med i cupen her hjemme. Det hadde vært et fantastisk punktum for Erling i LSK-drakta med en ny cupfinale, sier daglig leder i LSK, Robert Lauritsen.

- Det er ingen hemmelighet at Erling Knudtzon er en spiller vi har ønsket oss lenge. Vi er derfor svært fornøyd med at signaturen hans nå er på plass. Erling er en spiller som kjenner vårt spillesystem godt, og som har spisskvaliteter vi ønsker oss i Molde. I Erling får vi en spiller som er bevegelig, rask og målfarlig, og som vi tror vil lykkes godt hos oss, sier Øystein Neerland, daglig leder i Molde FK.

Erling Knudtzon kom til Lillestrøm fra Lyn før 2010-sesongen, og vil ha spilt over 250 obligatoriske kamper for Åråsen-klubben når kontrakten utløper i slutten av 2018.

- Jeg er utrolig takknemlig og stolt over å ha vært i LSK i ni sesonger. Det er derfor både vemodig og trist å måtte ta farvel med klubb og supportere når denne sesongen er over. Jeg håper å kunne gjøre det etter at vi har klatret på tabellen, vist oss fram i Europa og nådd så langt som mulig i cupen. Jeg skal i hvert fall blø for drakta i de kampene jeg har igjen for LSK. Det vil alltid være klubben i mitt hjerte, sier Erling Knudtzon.

Vi ønsker Erling lykke til videre, og gleder oss til en fabelaktig avslutning på LSK-karrieren - i hvert fall i denne omgang. Du har vært en stor spiller og god ambassadør for klubben.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Robert Lauritsen, daglig leder i LSK, tlf: +47 907 75 186

Øystein Neerland, daglig leder i MFK, tlf: +47 911 90 211

Annonse fra Eliteserien: