Knudsens første mål i 2-1-seier: - En deilig følelse

(Lillestrøm - Kongsvinger 2-1) Fine scoringer av Magnus Knudsen (bildet) og Erik Brenden sørget for at LSK slo Kongsvinger i ettermiddagens treningskamp i LSK-Hallen.

Annonse:

17-åringen Knudsen hadde mange positive involveringer før pause, og kronet det hele med ledermålet på en god LSK-kontring 21 minutter ut i kampen.

- Jeg gikk på et sugent løp da jeg fikk en god pasning av Moses. Jeg var vel egentlig alene med keeper, men i stedet for å druse til på første, så holdt jeg hodet kaldt, dro av en mann og la ballen mellom beina på keeperen. Det gikk bra, det. En deilig følelse. Jeg scoret jo bare ett mål for LSK 2 i fjor, og håper på flere i år, sier Knudsen.

Erik Brenden økte til 2-0 med et lekent skudd på Mats Haakenstads innlegg etter 55 minutter. Merkelig nok tok Kongsvinger mer over banespillet da hedmarkingene ble redusert til ti spillere med en halvtime igjen. Christian Røer felte Ebiye Moses på vei gjennom og fikk sitt andre gule kort.

Fem minutter før slutt reduserte Kongsvinger på et straffespark ved Lucas dos Santos.

- Det var mye blandet fra vår side. Det var perioder i første omgang med ganske bra spill. En periode i andre omgang var vel også helt ok. Begynnelsen av kampen var ikke all verden. Ikke det siste kvarteret heller. Vi er ikke fornøyd med at vi slipper inn mål med en mann mer på banen. Ellers var det en kamp der mange fikk mye spilletid. Det var bra. Totalt sett helt ok, sier Jörgen Lennartsson.

De to scoringene var han veldig fornøyd med.

- To veldig fine scoringer. Vi kunne kanskje ha scoret flere også, men nå er det bare å kjøre på videre. Vi ser fram til å møte Helsingborg i Göteborg på lørdag. Da møter vi blant annet Sveriges landslagskaptein fra VM-kvartfinalen i fjor sommer (Andreas Granqvist), så det blir en bra test for oss, sier LSK-treneren.

Annonse fra Eliteserien: