Knudsen har vokst i Kisa, nå vil han kjempe om en startplass i LSK

Magnus Knudsen (20) var i dag tilbake på Åråsen etter låneoppholdet. LSK får tilbake en enda mer erfaren Knudsen etter fire måneder i Ull/Kisa.

Annonse:

- Jeg fikk en telefon fra Geir Bakke i går som ville ha meg hjem. Det er en god mulighet for meg. Kampene kommer tett nå. Ser frem til å kjempe meg inn i startelleveren.

Se videointervju med Magnus Knudsen nederst i saken.

Sportsjef Simon Mesfin utdyper bakgrunnen for at Knudsen ble hentet tilbake fra Ull/Kisa.

- Det har vært fint å følge den gode utviklingen til Magnus i Ull/Kisa, men nå har vi konkludert med at tiden er inne for at han blir hentet tilbake til LSK. Vi har et tett kampprogram fremover, og slik det ser ut nå er det meget sannsynlig at han vil få spilletid, sier sportssjef Simon Mesfin.

I HARD KONKURRANSE: Magnus Knudsen vil kjempe om en plass i startelleveren.<br />Alle foto: Emil Saglien Ruud.
I HARD KONKURRANSE: Magnus Knudsen vil kjempe om en plass i startelleveren.
Alle foto: Emil Saglien Ruud.

Under oppholdet i Ull/Kisa har Knudsen vært en av deres beste spillere, startet alle kampene, og fått flere 90-minuttere. Han er takknemlig for tiden på Jessheim.

- Tiden i Kisa har vært veldig fin. Gode spillere, god gjeng med bra personligheter, fin administrasjon. Bare positive ting å ta med seg fra oppholdet. Vi har hatt et spillende prosjekt som mange av spillerne har vært lojale til og har stor tro på. Det har vært veldig givende. Det har hjulpet meg til å bli bedre med de egenskapene jeg hadde fra før av til å bli enda bedre, forteller Knudsen. 

Spilletiden han har fått gir naturligvis også mer erfaring.

- Jeg er veldig fornøyd med spilletiden og tilliten jeg har fått. De har gitt meg mer kjøtt på beina. Jeg føler jeg har mer erfaring fra toppnivå. Spilt mange viktige kamper med høyt nivå og tempo. Det gjør at jeg føler meg mer rusta til å spille Eliteserie-fotball i år, enn hva jeg har gjort tidligere. Håper på at jeg kan bidra med det jeg er god til i Lillestrøm.

- Hvilken Magnus Knudsen er det vi får tilbake fra utlån?

- Dere får en spiller med mer erfaring. Kan bidra med ro i spillet og det oppbyggende spillet. Vi spilte en del ut bakfra i Kisa, så jeg kommer til å bidra mye med det og holde på ballen så lenge som mulig. Håper jeg har blitt en bedre spiller også. Ser frem til å vise det jeg kan her på Åråsen, sier han med et glimt i øye.

Dagens økt ute på Åråsen-matta er Knudsens første etter gressbyttet tidligere i år. Banemannskapet høster flere gode tilbakemeldinger fra 20-åringen.

- Matta er helt fantastisk. Verdensklasse. Den er helt strøken. Mye bedre enn de banene jeg har spilt på tidligere. Det var deilig å komme tilbake til gutta, samt trene ute på Åråsen. Er ikke hver dag man får lov til det.

Se videointervju med Magnus Knudsen her:


Annonse fra Eliteserien: