Knudsen forlenger med LSK: - Klubben i mitt hjerte

Magnus Knudsen (19) skrev i dag under på en ny kontrakt som strekker seg ut 2023-sesongen. Den fremadstormende unggutten var aldri i tvil om hvor han vil være i årene som kommer.

Annonse:

Den opprinnelige avtalen gikk ut etter neste sesong, men nå har midtbanespilleren plusset på ytterligere to år.

- To år ekstra med klubben i mitt hjerte høres helt fantastisk ut. Jeg gleder meg til mange flere år i Lillestrøm. Så skal jeg gjøre mitt beste for å få oss tilbake der vi hører hjemme, sier Magnus Knudsen.

Sportssjef Simon Mesfin mener 19-åringen er en strålende rollemodell for andre unge spillere, og er svært tilfreds over at avtalen nå er forlenget.

Vi er veldig glade for at Magnus Knudsen er så fornøyd med tilværelsen i LSK at han ønsker å forlenge avtalen sin til 31. desember 2023. Magnus er en av mange unge spillere som har fått spilletid for A-laget denne sesongen, og har etter hvert fått starte ved flere anledninger. Ikke så rart - med tanke på den rivende utviklingen han har hatt det siste året, sier sportssjef Simon Mesfin.

- Magnus er en ung og meget talentfull spiller som har bestemt seg for å bli profesjonell fotballspiller. Han lever som en toppidrettsutøver og pusher sin egen utvikling hver eneste dag. Ikke noe er bedre enn at han også har bestemt seg for at LSK er den beste klubben å utvikle seg videre i. Vi gleder oss til fortsettelsen - både med Magnus og alle de andre unge og talentfulle spillerne vi har i Lillestrøm, sier Mesfin.

- Målet er å spille så mye som mulig - og bidra til at vi rykker opp igjen. Jeg ser bare for meg at dette blir mange gode og fine år. Jeg gleder meg kjempe mye, sier Magnus Knudsen.

Se video-intervju med Knudsen her:


Annonse fra Eliteserien: