Knudsen etter G18-debuten: - Fikk litt gåsehud

En liten guttedrøm har gått i oppfyllelse for Magnus Knudsen (17): På fredag fikk han landslagsdebuten som innbytter i 3-1-seieren over Slovakia. I går fikk han sjansen fra start på G18-landslaget i 0-0-kampen mot Polen.

Annonse:

LSK-talentet er naturlig nok både stolt og glad over å være en del av troppen som spiller om turneringsseier i La Manga mot Portugal i morgen.

- Oppholdet har vært veldig bra så langt. Vi har hatt gode treninger og to gode kamper, vi har et veldig dyktig trenerteam - og jeg føler jeg har lært mye på kort tid, både på og utenfor banen. Det var selvfølgelig veldig stort å få debutere med flagget på brystet. Jeg fikk litt gåsehud da jeg sto ved innmarsjen og tenkte på at jeg skulle representere landet mitt. Alt i alt en veldig morsom og god opplevelse fra begge kampene, sier Magnus Knudsen.

Ikke kjøpt sesongkort for 2019 ennå? Det kan du gjøre her!

Også Josef Baccay, som lenge har vært en del av dette laget - og som i likhet med Knudsen ble tatt opp i LSKs A-stall før 2019-sesongen, er med på G18-turneringen i Spania. Baccay startet mot Slovakia og ble byttet inn mot Polen.

Norge står med fire poeng etter de to første kampene og møter Portugal, som har slått Polen 4-1 og Slovakia 3-1, tirsdag.

- Nå blir det en rein finale mot Portugal på tirsdag. Om vi slår dem, vinner vi turneringa. Det er bare vi og Portugal som kan gå til topps og det er en god inngang til kampen, sier landslagstrener Pål Arne Johansen til fotball.no.

- Vi har hatt to gode kamper nå, og selv om det endte 0-0 mot Polen, så tok vi et steg opp fra kampen mot Slovakia. Vi blir bedre for hver dag som går, og det kommer til å bli en veldig spennende finale mot Portugal. Personlig synes jeg at jeg gjorde en helt ok kamp mot Polen. Jeg har spilt i en ankerrolle, noe som er litt nytt for meg med tanke på 4-4-2-formasjonen i LSK, men jeg liker den veldig godt og føler at jeg spilte meg bedre for hvert minutt som gikk, sier Magnus Knudsen til lsk.no.

Knudsen og Baccay reiser til Marbella for å slutte seg til Lillestrøms treningsleir på den spanske sørkysten etter samlingen i La Manga.

Her kan du se høydepunktene fra lørdagens 1-1-kamp mot Djurgården:


Annonse fra Eliteserien: