Knirkefritt «Tom og Jerry»-samarbeid har satt fyr på LSK

Thomas Lehne Olsen har scoret nest flest mål i Eliteserien, og mange av dem er assistert av Gjermund «Jerry» Åsen. Sistnevnte har nest flest målgivende pasninger så langt, og det er liten tvil om at de to tidligere lagkameratene i Tromsø har funnet tonen igjen på Åråsen.

Annonse:

- Det er gode fotballspillere. Når vi spiller jevne og tette fotballkamper der vi kommer oss inn på den siste tredjedelen, så er de to gutta gode veldig tellende. Da handler det om spisskompetanse. Gjermund har spisskompetanse på å vekte kraften i pasningene sine og se hvilke romforhold som er ledig. Og Thomas er flink til å komme seg på riktig sted til riktig tid. Summen av det gjør at de har fine tall, sier Bakke.

Kun Molde-duoen Ohi Omoijuanfo og Magnus Wolff Eikrem har bedre tall enn Lillestrøms «Tom og Jerry». I motsetning til i tegneserien der katten og musa krangler som bare det, er det utelukkende god harmoni mellom LSKs to store poengplukkere.

I kveld venter Bodø/Glimt i toppkamp på Åråsen. Med seier der vil Lillestrøm være nummer to på tabellen ved halvspilt serie.

Les også: Slik viser du grønt koronasertifikat ved innslipp!

Det er fortsatt noen få billetter igjen til møtet med den regjerende seriemesteren - her kan du sikre deg plass!

Se video-intervju med Geir Bakke før Glimt-kampen:


Annonse fra Eliteserien: