DSC03353

Knepent tap mot Godset-rekruttene

LSK 2 ledet 1-0, men Strømsgodset 2 snudde og vant 2-1 i mandagens 3. divisjonskamp.

Fredrik Elkær sendte Lillestrøm foran da han prikket et frispark i det lengste hjørnet etter sju minutter i LSK-hallen.

Etter drøye kvarteret utlignet Andreas Heredia-Randen da han knallet til i ettertrykksfasen etter et korridorfrispark.

1-1 var også pauseresultatet etter en 1.omgang hvor gjestene fra Drammen var nærmest ledermålet etter sin utligning.

Kampen fortsatte i samme spor i starten av 2. omgang. I det oppgjøret tikket mot timen sørget Chrisander Sørum for at kampen var snudd, da han var sikker alene med Stefan Hagerup.

Et LSK-lag, som ble byttet stadig yngre utover, trykket på for en utligning mot slutten, men gjestenes andrelag, som spilte i PostNord-ligaen i fjor, holdt unna.

Tapet var LSK 2s fjerde for sesongen og etter fire serierunder skiller det fire poeng opp til Verdal og Orkla, som er de to lagene over nedrykksstreken.

Et av de antatte topplagene i det som trolig er blant de aller tøffeste avdelingene i Norsk Tipping-ligaen, Nardo, venter i neste serierunde kommende lørdag.

Kampfakta, Norsk Tipping-ligaen

Lillestrøm 2 - Strømsgodset 2 1-2 (1-1)
LSK-hallen. Mål: 1-0 Fredrik Elkær (7), 1-1 Andreas Heredia-Randen (16), 1-2 Chrisander Sørum (56). Gule kort: Efe Lucky og Peder Eriksson, LSK 2. Samuel Silalahi og Fredrik Ardraa, Strømsgodset 2. Dommer: Robert Jan Krolikowski, Aurskog-Finstadbru. Tilskuere: 100.

LSK (4-3-3): Stefan Hagerup - Uranik Seferi, Sander Moen Foss (Peder Eriksson i 27 min.), Even Rogne, Fredrik Elkær (Eric Larsson i 45 min.) - August Karlin (Alexander Røssing-Lelesiit i 45 min.), Martin Sandum, Efe Lucky (Christopher Kjensteberg i 27 min.) - Daniel Skaarud, el Schaddai Furaha (Markus Wæhler i 27 min.), Harald Woxen.