Kleva klar for tre nye år - hyller LSK-nettverket

Frank Klevengen har rundet 20 år i LSKs sponsornettverk. Nå er hans Kleva Renhold og Flytting klar for tre nye år som partner. Klevengen er meget fornøyd med businessen som skapes i Lillestrøms sponsorpool.

Annonse:

- Vårt samarbeid med LSK har gitt oss masse business. Det er mye godt samarbeid og mye å hente i sponsorpoolen. Og det vil jeg si til alle nye sponsorer: Hvis man investerer tid i nettverket, så får man mye ut av det. Vi har lykkes veldig bra med det, sier daglig leder Frank Klevengen.

- Det at Frank gjennom sine selskaper har vært med i så mange år viser at nettverket fungerer. De som er med i sponsornettverket har i snitt vært med i over ti år, og det forteller også det samme. Frank er ihuga LSK-patriot, og det hjelper, men han er her tross alt for å skape business. Og vi er veldig glad for at vi har skrevet en avtale for hele tre nye år, forteller LSKs daglige leder Robert Lauritsen.

- Det gjør jo samtidig en stor forskjell at det blir eliteseriespill neste år. Vi gleder oss veldig til fremtiden, og håper på et veldig bra 2021, sier Frank Klevengen.

Her kan du bli bedre kjent med Kleva Renhold og Flytting!

Annonse fra Obos-ligaen: