Kippe: - Vi skal klare dette sammen

Frode Kippe (41) var selvsagt skuffet etter tapet mot Stabæk, men har god tro på at Lillestrøm spiller i Eliteserien også i 2020.

Annonse:

- Vi ble straffet tidlig med to mål i mot oss. Vi ble jagende hele tida, og det er det som preger oss etter de to målene. Vi fikk strekk i laget, noe som ble avgjørende da de kontret inn sitt tredje mål, sier LSK-kapteinen.

Kippe måtte byttes ut etter en snau time etter å ha fått en smell i låret allerede i første omgang.

- Jeg fikk en smell i første omgang som satte seg ganske bra i låret mitt. Jeg ble litt halvveis haltende etter det, og det er ikke ideelt å spille stopper når du ikke kan sprinte maks. Det var kjedelig. Men jeg håper det ikke skal være alt for langvarig, sier midtstopperveteranen.

Bortekamp mot Ranheim og hjemmekamp mot Sarpsborg gjenstår nå for et LSK som kjemper med fem andre lag om å unngå de tre nederste plassene i Eliteserien.

- Nå blir det overlevelseskamper begge to. Vi møter lag rundt oss på tabellen som også trenger seire. Vi må bare mobilisere det vi kan, så får vi håpe at det holder. Jeg har jo troen på at vi skal klare dette sammen, sier Kippe.

Se video-intervju med Frode Kippe etter Stabæk-kampen her:


Annonse fra Obos-ligaen: