Kippe om ny rolle og testimonial

Etter 2019-sesongen Frode Kippe skoene på hylla, nå er han i gang med ny rolle i LSK og klar for testimonial-kamp den 25.januar.

Annonse:

Lørdag 25. januar får Frode Kippe sin velfortjente testimonial når LSK spiller årets første treningskamp. Årets A-lag møter et lag bestående av spillere Kippe har spilt med gjennom sin lange karriere - og noen han også har spilt mot. Spillere som Petter Vaagan Moen, Torgeir Bjarmann, Pål Steffen Andresen, Kasey Wehrman, Karim Essediri og Otto Fredrikson har allerede meldt seg klare for kampen. Avspark er klokka 15.00 i LSK-Hallen.

Kippe gleder seg voldsomt til kampen og oppfordrer publikum til å ta turen.

- Vi får et kruttsterkt lag bestående av mange gamle lagkamerater. Jeg gleder meg veldig til dagen. Håper flest mulig kommer, det blir en fantastisk dag.

LSK-legenden annonserte i oktober 2019 at han skulle legge skoene på hylla og bli toppspillerutvikler etter sesongen. Nå ser han frem til å bidra med utvikling på de yngre spillerne.

- Spesielt å komme inn i en trenerrolle, selvfølgelig. Merker det fortsatt kribler i beina, har lyst til å spille fotball igjen. Det slipper nok ganske fort. Blir artig å få være en del av miljøet, og ikke minst hjelpe unggutta til å ta noen steg. Jeg er supermotivert og ser frem mot spennende tider, sier LSKs nye toppspillerutvikler, Frode Kippe.

Se video-intervju med Frode Kippe her:


Annonse fra Obos-ligaen: