Kippe klar for tre nye år som toppspillerutvikler

Frode Kippe (44) har i dag signert på en ny treårskontrakt som toppspillerutvikler i Lillestrøm.

Annonse:

LSK-legenden tok fatt på trenerjobben etter at han la opp før 2020-sesongen (selv om han gjorde comeback på slutten av opprykksåret), og nå er det klart at den mangeårige forsvarskjempen blir med videre.

- Jeg trives godt i rollen og med resten av trenerteamet, har et godt samarbeid med alle de flinke folkene på akademiet - og er glad for at vi er blitt enige om en ny avtale ut 2025-sesongen. Korona-perioden var utfordrende med tanke på de begrensningene som preget akademiet, men nå gleder jeg meg til å jobbe videre for å bedre vilkårene for de mange talentene i klubben, sier Kippe.

- Vi er veldig glade for at vi har blitt enige med Frode om en ny treårsavtale. Han har vokst inn i toppspillerutvikler-rollen, og har mye å bidra med både på rekrutt- og A-laget, sier sportssjef Simon Mesfin.

Mange av dagens LSK-spillere har gått gradene gjennom akademiet, og Kippe ser fram til å fortsette å foredle de mange talentene som finnes i klubben.

- Det er en inspirerende og utfordrende jobb som jeg gleder meg til å bidra for klubben også i årene som kommer. Det var utfordrende under pandemien, men nå ligger forholdene til rette for et godt samspill mellom junior-, rekrutt- og A-lag i tida som kommer. LSK går en spennende tid i møte, sier Kippe.

PS! Søndag ledet han et ungt LSK 2-lag til 2-0-seier over Bossekop. 44-åringen har spillerlisens også i år, men håper at han slipper å gjøre comeback som spiller ennå en gang.

Annonse fra Eliteserien: