Kippe forlenger - runder 40 år som LSK-spiller

Da er det i orden! Frode Kippe (39) spiller for Lillestrøm også i 2018.

Annonse:

Kapteinen har levert en meget god sesong for LSK, og har med sine fem seriemål scoret nest mest av LSK-spillerne i Eliteserien.

Forsvarskjempen, som fyller 40 år 17. januar, er skrubbsulten på å fortsette karrieren. Fredag ble han enig med sportssjef Simon Mesfin om en ny ettårskontrakt.

- Jeg har hatt en god sesong, og kroppen har holdt veldig bra. Jeg kjenner at jeg har en fryktelig sterk motivasjon til å være med videre. Jeg føler at jeg har mye å bidra med. Jeg gleder meg til å fortsette i Lillestrøm, sier Kippe.

- Det var ikke noe tvil om at vi ønsket å skrive ny kontrakt med Frode. Vi har hatt en god dialog underveis. Det er ingen overraskelse at vi går inn i 2018 med Frode på laget. Vi brukte ikke lang tid på forhandlingene, sier sportssjef Simon Mesfin.

- Jeg synes vi har tatt nye grep. Det er moro å se utviklingen både til enkeltspillere og laget. Jeg tror vi går inn i en bra LSK-tid fremover. Sportslig sett ser det lysere ut enn på lenge, mener veteranen, som kom til Åråsen sommeren 1997.

Claus Reitmaier ble tidenes eldste LSK-spiller da han avsluttet 2005-sesongen i en alder av 41 år og 222 dager gammel. Kippe vil ikke utelukke at han slår den rekorden - og spiller for Lillestrøm også i 2019.

- Jeg er ikke så opptatt av statistikk. Mitt fokus er å bli klar til neste trening og til neste kamp. Da kommer resultatene. Jeg hadde ikke noe mål om å fortsette karrieren for enhver pris. Men det har fungert i år, og da ble det naturlig at jeg ble med videre. Det er vanskelig å si hva som skjer etter neste sesong nå. Men så lenge kroppen er bra, vil jeg ikke utelukke noe, sier Frode Kippe.

Annonse fra Obos-ligaen: