Kevin Krygård klar for LSK: - Jeg har store ambisjoner

Velkommen til Lillestrøm, Kevin Krygård! Den ettertraktede midtbanespilleren forlater portugisiske Casa Pia og har signert på en fireårskontrakt med LSK.

Annonse:

- Portugal-oppholdet var ikke så vellykket, så jeg signaliserte tidlig at jeg kanskje ville komme hjem igjen. Siden det har Lillestrøm vist en enorm vilje til å prøve og få det til. Jeg har fått en god følelse etter samtaler med Simon, trenerapparatet og alle jeg har møtt. Det er den største grunnen til at jeg ønsker dette, sier Krygård.

En omvisning på Åråsen og treningsanlegget talte også til LSKs fordel da den tidligere Haugesund-spilleren skulle bestemme seg for ny klubb.

FRA CASA PIA TIL CASA MIA: Vi tok selvsagt med oss Kevin Krygård på populære Casa Mia i Lillestrøm for å spise lunsj. Foto: Andreas Aalling
FRA CASA PIA TIL CASA MIA: Vi tok selvsagt med oss Kevin Krygård på populære Casa Mia i Lillestrøm for å spise lunsj. Foto: Andreas Aalling

- Veldig imponerende. Det er blitt bygd nye fasiliteter og treningsanlegget er perfekt. Jeg vet også hvor ekkelt det er å være motspiller på Åråsen. Det er hele pakka som har tatt meg hit.

- Hvilke ambisjoner har du på vegne av klubben de neste årene?

- Jeg har store ambisjoner. Lyst til å vinne cupen, prøve å stabilisere oss i toppen - og være med i Europa, svarer mannen som fylte 24 år på 17. mai.

At Åråsen også har naturgress var med og spilte en avgjørende rolle for at han valgte Lillestrøm fremfor flere andre norske klubber.

- Det er veldig viktig. Fotball skal spilles på en god gressbane, og det gjør vi her hjemme, sier Krygård - som trener med sine nye lagkamerater fra og med fredag 14. juni.

Sportssjef Simon Mesfin er veldig glad for at LSK lyktes med å sikre seg den anvendelige og kreative midtbanespilleren.

- Vi har jobbet lenge og mye med å få til dette. Det har ikke bare vært enkelt å komme til enighet med den portugisiske klubben, men vi fikk tidlig et inntrykk av at Kevin var interessert i LSK. Den lysten vokste nok også gjennom samtalene vi hadde, og han fikk også en veldig god kjemi med Andreas Georgson. Vi var interessert i å hente Kevin også før han dro til Portugal, men nå var timingen bedre for hans del. Vi får en solid midtbanespiller med lederegenskaper og som kan Eliteserien - samtidig som han er i en alder som gjør at han har fremtiden foran seg. En solid forsterkning for LSK som vil forsterke og komplementere den midtbanen vi har her fra før, sier Mesfin.

Krygård er spilleklar til bortekampen mot Rosenborg 21. juli.

Vi tok med Kevin Krygård på sightseeing i Lillestrøm - se intervjuet her:


 

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 07.06.2024
Skrevet av: Morten Stokstad og Andreas Aalling (foto/video)