LSK i karantene - kampene mot KFUM og HamKam utsatt

Jerv, som onsdag var motstander på Åråsen, fikk i dag bekreftet at en av deres spillere har testet positivt på Covid-19. Dermed må LSK-spillerne i karantene, og søndagens kamp mot KFUM er utsatt. Det samme gjelder bortekampen mot HamKam 28. november.

Annonse:

LSK-lege Bjørn Schultzen forteller at samtlige Lillestrøm-spillere som var i troppen mot Jerv må gå i ti dagers karantene etter at en av motspillerne i dag testet positivt.

- Hele fotballen er - som resten av samfunnet - skjør. Ingen bombe at dette skjer, men veldig kjedelig nå helt på tampen av sesongen, sier LSK-lege Bjørn Schultzen.

LSK-spillerne som spilte mot Jerv vil bli testet tirsdag eller onsdag.

- Det er flott og særdeles viktig at klubbene varsler NFF med en gang en har smitte. Da får man muligheten til å iverksette tiltak. Smittesituasjonen i Norge i dag er alvorlig og vi gjentar oppfordringen om at våre klubber går mest mulig i isolasjon, sier leder av konkurranseavdelingen Nils Fisketjønn til fotball.no.

Konkurranseavdelingen i NFF vil i løpet av kort tid offentliggjøre endringer i terminlisten når man har den fulle oversikt.

Annonse fra Eliteserien: