NTB_xmLzLMVSdI0 (1)

Kaan Kairinen solgt til Sparta Praha

LSK og den tsjekkiske klubben Sparta Praha er enige om en overgang for Kaan Kairinen (23).

Annonse:

Kaan skriver dette til LSK: 

Tiden min er nå over i denne fantastiske klubben. Etter tre år med hardt arbeid, glede, smerte, tårer og lykke er det tid for å si farvel. Jeg vil være evig takknemlig for muligheten LSK ga meg for tre år siden når ingen trodde på meg. Fra et førstedivisjonslag til et av de beste lagene i Norge er en utrolig prestasjon. 

Takk til spillere, trenerteam, styremedlemmer, fans og alle rundt denne vakre klubben. Jeg kommer til å savne hver og en av dere. Lillestrøm og Åråsen vil alltid ha en plass i hjertet mitt. Jeg ønsker klubben alt godt for fremtiden! 

Forza Fugla.

Sportssjef Simon Mesfin er fornøyd med den avtalen de har gjort med den tsjekkiske storklubben. 

- Kaan har vært hos oss i tre sesonger nå. Vi hentet han som en ung spiller med stort potensialet på lån i førsteomgang, og når vi så det var muligheter i konkurranse med andre klubber å kjøpe han ut av kontrakten med Midtjylland så gjorde vi det på et relativt lavt nivå med tanke på den pakka vi sitter igjen med den dag i dag, forteller Mesfin. 

Han fortsetter: 

- Når vi nå har kommet til enighet med Sparta Praha om en overgang for Kaan, så er vi fornøyd med det vi har blitt enige med dem om. Vi ser på det som en oppfølging av den utviklingsplanen vi la for Kaan, som også er en av grunnene til at Kaan ville inngå en langtidsavtale med oss. Da var det ikke snakk om at han skulle være her i fire år, men det var snakk om at han skulle sette oss i en posisjon om at vi skulle få best mulig pris for han den dagen han skulle ta steget videre ut i Europa. Han har blitt A-landslagsspiller for Finland gjennom å spille i LSK, og vi har fått til et godt salg sammen med han. Vi ønsker Kaan lykke til i fremtiden og håper han tar ytterligere steg, noe som vil gjøre at det drypper videre på LSK også, avslutter Mesfin.  

 

Hele klubben ønsker Kaan lykke til i Tsjekkia og i fremtiden! 

Annonse fra Eliteserien: