Juniordrømmen knust - G19 tapte på straffekonk

(Lillestrøm G19 - Viking G19 2-2, 6-7 etter straffekonk) Josef Baccay og LSK-juniorene tapte NM-kvartfinalen mot Viking på den mest brutale måten.

Scoringer av Lasse Nordås (allerede etter 41 sekunder) og Alexander Sannes (etter 43 minutter) sørget for at Lillestrøm ledet 2-0 til pause. Men i en jevnspilt kamp kom Viking tilbake i andre omgang. Først reduserte rogalendingene etter 63 minutter. Så satte Adrian Amundsen Bergersen inn 2-2 på et straffespark fem minutter før slutt.

Ingen av lagene klarte å score i ekstraomgangene, og dermed måtte retten til å spille semifinale i junior-NM avgjøres på straffesparkkonkurranse.

Alexander Sannes, Lasse Nordås, Philip Slørdahl og Oussema Ali scoret på sine forsøk, men Josef Baccay var uheldig og skjøt over på LSKs tredje straffespark. Da Viking scoret på samtlige fem var saken klar: Stavanger-laget spiller semifinale i G19-NM.

Vi gratulerer Viking med avansementet. LSKs unge juniorlag har all grunn til å være stolt av innsatsen.