Julegave til hele LSK familien

AJ Produkter omfavner igjen hele LSK familien - og fortsetter å være på plass på shortsen til LSK, akademiet, bredden og LSK Kvinner.

Annonse:

AJ Produkter har vært en samarbeidspartner siden 2020, og i fjor (2021) tok de plass på shortsen til hele LSK familien. Det gode samarbeidet fortsetter med at AJ Produkter nå har signert en treårsavtale. 

- Vi er glade og stolte over å fortsette samarbeidet med LSK. Et samarbeid vi mener tjener både LSK og AJ Produkter meget godt! Vi kjenner oss godt igjen i LSKs verdier Generøs - Innsats - Ambisiøs - Lojal –  Troverdig og vi er klare for å Gi Alt i 2023 også, sier markedsansvarlig i AJ Produkter, Linn Ulbo.  

Her kan du bli bedre kjent med AJ Produkter!

- Vi er ekstremt glade for at AJ Produkter vil fortsette samarbeide med hele LSK-familien!  AJ fortsetter sitt engasjement som blant annet draktsponsor (bakside shorts) og blir en aktiv partner for hele LSK-familien, dette betyr LSK Elite, LSK-Akademiet (jenter og gutter) og LSK-bredde (jenter og gutter). I tillegg til draktsponsor vil AJ være meget synlige på arenareklame på våre stadioner. Vi gleder oss til å fortsette samarbeidet, og vi er ydmyke, takknemlige og stolte over at vi nå har signert en 3 års avtale. Samarbeidet har vært strålende frem til nå og vi gleder oss til årene som kommer, sier daglig leder i LSK, Robert Lauritsen.

Markeds - og medieansvarlig i LSK Kvinner, Jonas Otto Jensen, er også svært fornøyd med samarbeidet med AJ Produkter, og ser frem til fortsettelsen. 

- AJ Produkter kom inn på shortsen til hele Fuglafamilien før 2021-sesongen, noe som viste at de ønsket å være med å støtte både herrene, kvinnene og bredden. Det at de nå velger å forlenge dette samarbeidet, samt øke engasjementet, setter vi i LSK Kvinner-stor pris på. Dialogen med Linn Ulbo hos AJ har vært eksepsjonell gjennom begge avtaleårene, og vi gleder oss til å fortsette det gode samarbeidet. 

Annonse fra Eliteserien: