Julegave dagen før dagen: Kristoffer Tønnessen klar for Lillestrøm

Kristoffer Tønnessen (25) signerte i dag på en treårskontrakt etter at LSK og Start ble enige om en overgangsavtale for den anvendelige sørlendingen med den solide venstrefoten.

Annonse:

- Det er en klubb med store tradisjoner, og jeg gleder meg veldig til å spille foran Kanari-Fansen, sier Grimstad-gutten som slo gjennom i Jerv før han ble hentet til Start i august 2019.

- Jeg er en offensivt anlagt forsvarsspiller med en ok pasningsfot, og innimellom treffer jeg også på et langskudd. Jeg håper å kunne få vist fram det også i LSK. Jeg er også veldig imponert over det samholdet som det ser ut til at laget har. I tillegg har jeg har hørt mye bra om treningskulturen her. Målet må være å vinne en pokal eller to her, sier Tønnessen.

FORNØYDE: Sportssjef Simon Mesfin kunne ønske Kristoffer Tønnessen velkommen til LSK på lille julaften. Foto: ANDREAS AALLING
FORNØYDE: Sportssjef Simon Mesfin kunne ønske Kristoffer Tønnessen velkommen til LSK på lille julaften. Foto: ANDREAS AALLING

Sportssjef Simon Mesfin er svært glad for at 25-åringen har signert på en treårsavtale med Lillestrøm.

- Vi er veldig fornøyd med å få på plass Kristoffer. Det er en spiller vi har fulgt helt siden han var i Jerv, og han passer perfekt inn som den venstrebente forsvarsspilleren vi ønsket å hente inn. Han er godt trent, veldig profesjonell og er en fornuftig kar både på og utenfor banen. Har en veldig god venstrefot som sørget for åtte målgivende og fire scoringer i serien for Start denne sesongen. I LSK kan han både spille venstre vingback og venstre midtstopper. Defensivt og offensivt vil han tilføre oss mye. Meget fornøyd med dette, og har stor tro på at han vil ta ytterligere steg som spiller i LSK.

Se video-intervju med Kristoffer Tønnessen:


Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 23.12.2022
Skrevet av: Morten Stokstad og Andreas Aalling (foto/video)