Juleauksjonen 2022 er nå i gang!

Da er det tid for årets juleauksjon, som i år kommer til å bli ekstra spesiell. Vi håper du har lyst og anledning til å være med å gjøre dette til en stor suksess sammen med oss. Vi ønsker å gjøre det annerledes i år, der vi bygger opp under inkludering, samhold og kjærlighet - som for oss er det julen skal representere!

Annonse:

Juleauksjonen: 7. - 12. desember 

LSK har lang tradisjon med juleauksjon. Vi i klubben ønsker å gi videre av overskuddet som kommer inn, og sammen med dere - kan vi skape store ringvirkninger. Vi har i mange år fått gode bidrag til auksjonen, og vi har lagt inn mange auksjonsvarer! 

Vi håper at så mange som mulig vil være med på et eller annet vis, og på forhånd tusen takk til alle dere som allerede er med og bidrar. Alle produkter som kan gis til juleauksjonen, mottas med stor takk! Enten det er lån av bil en helg/uke, husvask, et par vernesko, en flott jakke, en klokke, et smykke, et gavekort, photoshoot, befaring av prosjekt, et foredrag, leker, ski, sykkel, vaskemaskin, kaffemaskin, radio, abonnement, meglerbefaring, hotellovernatting, flyreise, visittkort eller andre flotte produkter. 

Her kan du sjekke ut auksjonen og legge inn bud! 

 

Auksjonen stenger mandag den 12. desember kl. 20:00! 

Som kanskje noen husker fra i fjor hadde vi et samarbeid med omvendt julenisse, hvor en del av inntektene ble øremerket til innkjøp av julegaver til de som trenger det aller mest. Dette ble en veldig fin opplevelse som du kan lese mer om her: 

LSK delte ut julegaver på Lillestrøm Torv

I år skal også deler av inntektene gå til et veldedig-formål! Mer info om dette kommer senere.

Vi er interessert i bidrag til selve auksjonen! Du kan gjerne svare direkte på denne E-posten, eller ringe til en av oss for en prat om auksjonen, julefeiringen, og sparring på hva du evt. kan bidra med.

Ta kontakt med oss på telefon eller epost!

Kari: 97 58 01 42 / [email protected]

Andreas: 45 40 36 36 / [email protected]

Annonse fra Eliteserien: