Jubelkveld i Skien: Lehne tangerte Tommy og Zane!

(Odd - Lillestrøm 2-3) For en praktscoring! Her har Thomas Lehne Olsen satt inn sitt 17. seriemål for sesongen, og kan juble sammen med servitør Daniel Gustafsson.

Med 17 seriemål på 19 kamper har Thomas Lehne Olsen allerede tangert Tom Lund fra 1978 og Clayton Zane fra 2001. Nå gjenstår kun Mons Ivar Mjeldes 19 fra 1993 før Lehne er tidenes mestscorende LSK-spiller i en sesong på øverste nivå.

Enormt imponerende av LSK-kapteinen!

Som igjen var strålende og scoret to mål da Lillestrøm tok en knallsterk borteseier mot Odd lørdag kveld.

Det startet verste tenkelig for LSK i Skien: Før det var gått to minutter skjøt Sander Svendsen hjemmelaget i ledelsen på et skudd fra skrått hold.

Men midtveis i omgangen brukte LSK under tre minutter på å snu kampen. Først banket Thomas Lehne Olsen inn 1-1 fra over 20 meter. Så slo Gjermund Åsen en presis corner som Tom Petterson kriget inn i luftrommet.

31 minutter ut i kampen fikk Svendsen dessverre stå alt for alene inne i 16-meteren. Og da var man like langt - etter at samtlige fire sjanser i kampen på det tidspunktet hadde endt med mål.

Geir Bakkes mannskap festet mer grepet mot slutten av omgangen, og hadde et farlige angrep som fort kunne endt med enda flere mål.

Så: Etter 53 minutter vartet LSK opp med et praktmål. Daniel Gustafsson slo hardt inn foran mål der Thomas Lehne Olsen leverte en fantastisk avslutning som føyk inn i målet. Det var LSK-kapteinens 17. mål i Eliteserien.

- Hva som snur det? Det er Thomas Lehne Olsen. Han er en kjempe om dagen, sier Geir Bakke til Discovery etter kampen, mektig imponert over prestasjonen til LSK-kampen mot Odd.

Utover i omgangen var også Gjermund Åsen nær ved å øke ledelsen ved flere anledninger, blant annet hadde han to avslutninger som gikk like over mål.

Åsens målgivende pasning på Tom Petterssons scoring var for øvrig hans åttende assist for sesongen. Dermed troner 30-åringen alene på assist-toppen i Eliteserien.

Med seieren over Odd er LSK fortsatt ubeseiret på bortebane siden mai. De åtte siste bortekampene har gitt imponerende fem seire og tre uavgjort.

Nå venter Tromsø hjemme på Åråsen neste lørdag for et LSK som er nummer fire i Eliteserien, kun to poeng bak serieleder Molde - som spiller mot Vålerenga søndag.