Jubelen stilnet etter pangstarten

(Åsane - Lillestrøm 3-1) Klokka hadde så vidt passert ett minutt da Torbjørn Kallevåg sendte LSK i ledelsen. Men Åsane snudde kampen i Bergen.

Annonse:

Akkurat som mot Stjørdals/Blink, så styrte Lillestrøm kampen fullstendig det første kvarteret. Denne gangen klarte man i tillegg - endelig - å få et tidlig mål.

Les også: Coppens: - Det føles godt

Etter et drøyt minutt spilte Torbjørn Kallevåg vegg med Thomas Lehne Olsen og prikket ballen inn i det lengste hjørnet på nydelig vis.

Deretter så det en stund ut tli at LSK var nærmere å doble ledelsen enn Åsane var utligning. Geir Bakkes lag hadde flere gode muligheter som burde og kunne ha gitt uttelling. Men på litt uforståelig vis kjempe hjemmelaget seg inn i kampen. Tre scoringer etter pause gjorde at bergenserne stakk av med alle poengene.

Først skjøt Kristoffer Larsen inn utligningen fra rundt 20 meter åtte minutter etter sidebyttet. Kvarterer før slutt headet Håkon Lorentzen via Aleksander Melgalvis og i mål. Og på overtid kontret Åsane inn 3-1 - etter at et forsøk fra Ebiye Moses hadde blitt reddet på streken.

- Vi blir engstelige og får det ikke til å funke. Det er der vi er nå. Nå må vi jobbe oss ut av dette, sier Torbjørn Kallevåg.

Se LSKs målscorer bli intervjuet av vår reporter Davy Wathne etter kampen:


Annonse fra Obos-ligaen: