Jørgen Sveinhaug signerte ny kontrakt med LSK

Kun litt under 1,5 år etter at Jørgen Sveinhaug (19) signerte sin første proffkontrakt, signerte han i dag sin første A-lagskontrakt med LSK.

Annonse:

 - Det er veldig gøy! Jeg har jo håpet dette siden jeg signerte første kontrakten her. Det er jo klubben i mitt hjerte, sier Sveinhaug. 

Keepertalentet har signert en to årskontrakt, og han har tydelig blitt inspirert av veien Mads Hedenstad Christiansen har gått i LSK. 

- Målet er jo ta litt samme rute som Mads, og kunne gå hele veien i Lillestrøm og en dag være fast første-keeper ute på Åråsen. Men det er fortsatt et stykke dit, så det er mye som gjøres, forteller Sveinhaug. 

Sportssjef Simon Mesfin skryter av utviklingen Sveinhaug har hatt så langt i LSK. 

- Han har hatt en fin utvikling. Han er per dags dato vår tredje keeper og kommer fra akademiet. Nå er han permanent tatt opp i A-troppen og fått en A-lagskontrakt. Det viser jo igjen at vi kan utvikle egenutviklede spillere opp til A-troppen. Så skal vi peile ut veien videre sammen med Jørgen om hvordan vi skal utvikle han videre som keeper. Da er det naturlig å tro at det er aktuelt med utlån, men per i dag så starter vi sesongen med tre keepere, sier Simon Mesfin. 

Annonse fra Eliteserien: