Jo Coppens klar for Lillestrøm SK: - Dette føles veldig riktig

Den belgiske sisteskansen har den siste uken vært i Lillestrøm for å bli kjent med klubb, by og miljø. Han tar nå med kone og barn på flyttelasset til Norge og gleder seg til å starte et nytt eventyr.

Annonse:

- Det føltes veldig riktig med en gang. Alle i klubben har vært så proffesjonelle, og byen og miljøet virker som et flott sted for meg og familien. Så nå gleder jeg meg til å kunne tre drakta over hodet og bære den med stolthet.

Den blide og karismatiske Coppens viste godt hvilken klubb agenten snakket om da interessen fra LSK ble kjent.

- Da agenten min ringte og sa at Lillestrøm var interessert var jeg fullstendig klar over hvilken klubb, og hvilken historie klubben har. Selv om jeg ble litt overrasket da jeg hørte at de ikke lenger var i eliteserien, så har det ingen ting å si. Denne klubben hører hjemme i toppen, og forhåpentligvis vil jeg være med å ta oss dit vi hører hjemme.

Fornøyd Sportsdirektør

Sportsdirektør, Simon Mesfin, sier at alle på sport er glad for å ha fått på plass en 1,5års avtale med den høyreiste belgieren.

- I Jo får vi en keeper i god fysisk form, til tross for å komme hit som bosmannspiller har han spilt kamp så sent som 16. juni. Han har vist at han er i samme fysiske forfatning som våre egnespillere og er motivert for å bidra både i garderoben og på matta. 

Det at Jo kan bidra på flere steder enn bare mellom stengene er viktig for sportsdirektøren.

- Han er rutinert, og har spilt for klubber på høyere nivå rundt i Europa. Coppens er teamorientert og ønsker å gjøre andre gode. Vi tror det er viktig for å kunne utvikle gruppa videre å ha en med den erfaringen og mentaliteten som Jo kommer inn med.

Mesfin har de siste dagene lagt merke til at flere supportere har stilt spørsmål ved hvorfor klubben nå henter en keeper. Samtidig er han ordknapp om årsaken.

- Det er en spesifik grunn til at vi har valgt å hente en ny keeper nå. Vi har sett et behov en stund nå for å gjøre grep rundt en situasjon og dette er derfor et naturlig grep. Noe mer enn det kan jeg ikke gå ut med på dette tidspunktet. Men jeg skal love at det skal utdypes i nær fremtid.

Mandag 20.07.20 kan du følge Coppens og resten av LSK i deres kamp mot Stjørdals-Blink. Kampen er som vanlig mulig å se både på Dplay og Eurosport Player. I tillegg vil 200 heldige supportere bli trukket ut til å få se kampen live fra stadion. 

Annonse fra Eliteserien: