NTB_wBOUtVT6p7o

Jerv vant 1-0: Sjansesløseri og billig straffespark

(Jerv - Lillestrøm 1-0) LSK og Holmbert Fridjonsson misbrukte noen gigantiske sjanser - og Jerv scoret kampens eneste mål på det som så ut som et særdeles billig straffespark.

Det var kvelden lite skulle lykkes for LSK. I første omgang headet Holmbert Fridjonsson i stanga, og etter pause misbrukte han et gedigen sjanse for nærmest åpent mål. Lars Ranger headet også i tverrliggeren i andre omgang, og Tobias Svendsen blåste returen over for åpent mål.

Dermed endte kampen med 1-0-seier til hjemmelaget etter at Aral Simsir satte det som så ut som et uforståelig straffespark i mål etter 65 minutter.

Eskil Edh skjønte lite av at dommer Kai Erik Steen pekte på straffemerket - se video-intervju med LSK-spilleren her: