Ivar Hoff fnyser av Strømmen: - De har aldri vunnet noe som helst!

Den tidligere LSK-treneren og mangeåriege TV-personligheten la ikke mye i mellom da han fikk muligheten til å si sine meninger før møtet mot Strømmen.

Annonse:

Sitatmaskinen Ivar Hoff leverte på løpende bånd da han gjestet Åråsen Stadion onsdag i forkant av lokal-derbyet mot Strømmen. Selv om Hoff mener at rivaleriet er sterkt overdrevet.

- Strømmen har hatt et mindreverdighetskompleks bestandig. Strømmen har aldri vunnet noe de, det høyeste de har klart i norsk fotball er en semifinale i 1957. Så da LSK kom opp med tre cupfinaler på 50-tallet så var de missunnelige der oppe på Strømmen, og det har de vært hele tida.

Knapt nok kjønnsmoden.

Strømmen-trener, Ole Martin Nesselquist, har i forkant av møtet med LSK gått ut og meldt at det å tape stort før møtet mot storebror er en perfekt oppladning. Noe Ivar Hoff mener er noe forbanna tull.

- Å hevde at de vant cupkampen i fjor fordi de hadde tapt stort kampen før er noe forbanna tull. Vi vinner denne kampen mot Strømmen med 3-4 mål, det er jeg helt overbevist om.

På direkte spørsmål om hva han mener om uttalelsene til Nesselquist er Hoff kjapp i replikken, og med en god dose glimt i øyet.

- Han er så vidt blitt kjønnsmoden så han får bare komme med sånne uttalelser. Men det har nok vært andre som kanskje har sagt ting som er litt breiale før i tida også.

Tror på direkte opprykk.

Få har vært så tett på toppfotballen like lenge som Ivar Hoff. Så selv om det som han sier har vært tåkebanke over Lillestrøm i hele år tror han fortsatt dette laget er kapable for direkte opprykk.

- Samma mannskap tok 30 poeng i Eliteserien i fjor, samma som Sarpsborg og Mjøndalen og da skal du ikke rote nede på tabellen, da skal du vinne denne ligaen her. Og jeg tror faktsik at vi kommer til å få direkte opprykk.

Se hele intervjuet med Ivar Hoff i videoen under:


Annonse fra Eliteserien: