Innbyttere i særklasse fikset seier mot KIL

(Lillestrøm - Kongsvinger 2-0) Han har gjort det på Åråsen før, og her gjør Björn Bergmann Sigurdarson det igjen: Runder motstanderens keeper og setter ballen i mål.

Med en snau halvtime igjen av ordinær spilletid - på stillingen 0-0 - byttet Geir Bakke inn Sigurdarson og Magnus Knudsen. Og snakk om å få valuta for det grepet:

Etter 83 minutter headet Magnus Knudsen inn 1-0.

ÅPNET MÅLKONTOEN - IGJEN: Her setter «BBS» inn sitt første mål etter sitt LSK-comeback. Foto: Mathias Dulsrud

Etter 89 minutter vant Björn Bergmann Sigurdarson ballen på egen banehalvdel før han la ut på et mellomdistanseløp og rundet Kongsvingers keeper - og satte inn 2-0. En kruttsterk prestasjon av 29-åringen.

Det skjedde etter at LSK hadde styrt det aller meste i andre omgang, men uten å få uttelling.

- Jeg har fått beskjed om at jeg må heade mer. Utrolig godt å se den gå inn, sier Magnus Knudsen - med et stort glis etter sitt første seriemål for LSK.

19-åringen hadde vært meget god også før han nikket inn det viktige ledermålet - som endte med elleville jubelscener ute på Åråsen-gresset.

Björn Bergmann Sigurdarson rakk også å vise at formen nærmer seg voldsomt - selv om han knapt har spilt kamper i 2020.

- Jeg var så sliten på slutten at jeg nesten ikke husker hva som skjedde, men jeg er veldig glad for at vi klarte å dra i land seieren. Og det er selvsagt deilig å score mål, sier Björn Bergmann Sigurdarson.

Dermed har Lillestrøm tre seire på rad og ni kamper uten tap. På fredag venter Strømmen på bortebane.