Indre Østfold Kanaris vil vokse: Inviterer barnefamilier til Glimt-kampen

Indre Østfold Kanaris er i vekst - og i samarbeid med LSK inviteres nå to barnefamilier til gratis Åråsen-opplevelse i toppkampen mot Bodø/Glimt lørdag 1. oktober.

Annonse:

- Vi er en kameratgjeng fra forskjellige steder i Indre Østfold som har stått sammen på Kanarifeltet i flere år og med årene blitt til 8-10 faste som er på kamper. Videre fant vi ut at det hadde vært kult å gjøre en liten greie ut av det og fant igjen en gammel logo fra en del år tilbake da Indre Østfold Kanaris ble «stiftet» første gang. Dette ønsket vi å få i gang igjen, mest for gøy, men også for at vi vil gjøre vårt for å samle alle indre østfoldinger som er glad i Fugla, samtidig som vi vil jobbe for at barn og unge i Indre Østfold velger å dra for å se Lillestrøm, kontra Sarpsborg 08, Fredrikstad FK eller Vålerenga, da vi ligger midt i mellom alle tre nevnte klubber, forteller Thomas Grønlien, som selv bor i Askim.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Bodø/Glimt!

- Vi har akkurat startet opp en Instagram-konto, søk opp «Indre Østfold Kanaris», så finner du oss. Her vil vi gjøre vårt for å dele og pushe LSK-relaterte saker som kamper, billetter osv. For å vise oss litt frem i lokalmiljøet ønsker vi derfor å gi ut billetter til et par familier som kanskje ikke har råd til å prioritere å dra på fotballkamp slik den økonomiske situasjonen er om dagen, eller noen som aldri har vært på Åråsen for å gi de et lyspunkt i hverdagen og vise hvor fint det er å være en del av Fuglafamilien, sier Grønlien.

Og kommer med følgende oppfordring:

- Er du fra Indre Østfold, kom gjerne å stå sammen med oss på Kanarifeltet, eller bare ta kontakt med oss på Instagram om du har spørsmål.

Hvis du bor i Indre Østfold og kunne tenkt deg og sett hjemmekampen mot Bodø/Glimt med Thomas Grønlien og Co: Send en mail til [email protected]

Her kan du følge Indre Østfold Kanaris på Instagram - ved å skanne koden på ditt mobilkamera:

 

Annonse fra Eliteserien: