Imponert Bakke om fasilitetene: - Premier League-nivå

Eirik Bakke skryter av både spillergruppa og treningsfasilitetene etter første dag på jobb som hovedtrener i Lillestrøm.

Annonse:

Ute på Vigernesjordet var han godt fornøyd med det han fikk se. Med flere gressbaner, LSK-hallen og et nyoppusset hovedkvarter i Charterbuss-tribunen på Åråsen mener han ingen i Norge kan  matche Lillestrøms utgangspunkt.

- Det er fantastiske forhold her, og det gir mange poeng i løpet av en sesong. Spillerne er bortskjemte, det er jo Premier League-nivå på banene. Det er ingen i Norge som er i nærheten av å ha sånne treningsforhold. Her kan vi utvikle spillerne til å bli enda bedre fotballspillere, sier Eirik Bakke, som ga mange rosende ord til banesjef Terje Hveding etter treningsøkta.

GOD PRAT: Eirik Bakke i samtale med Knut-André Søyland Skjærstein.
GOD PRAT: Eirik Bakke i samtale med Knut-André Søyland Skjærstein.

Før treninga ga han spillerne et innblikk i hvordan han ønsker at laget skal fremstå utover høsten, og 45-åringen er svært fornøyd med det mannskapet han rår over. Nå handler alt om å legge ned et godt stykke arbeid i dagene frem mot søndagens bortekamp mot Strømsgodset.

Se FuglaXtra med Eirik Bakke og Ivar Hoff her!

- Vi skal jobbe godt gjennom uka for å få på plass de tingene vi ønsker. Jeg har mine tanker rundt hvordan vi skal få fram Lillestrøms identitet, så får vi se hvordan det går mot Strømsgodset på søndag. Det er en fantastisk spillergruppe her. Sulten og lojale gutter med et voldsomt potensial til å bli enda bedre, sier LSK-treneren.

FIKK ROS: Eirik Bakke likte innhoppet til Henrik Skogvold mot Viking.
FIKK ROS: Eirik Bakke likte innhoppet til Henrik Skogvold mot Viking.

Søndagens kamp mot Viking - som Bakke så fra tribunen - vil han ikke bruke mye tid på.

- Den kampen er det ikke vits i å gå så mye inn på. Vi må tenke fremover. Nå har spillerne fri på tirsdag, så må vi jobbe godt på onsdag, torsdag og fredag for å få på plass de tingene vi vil ha fram i laget fremover.

PS! I løpet av sine 30 år i jobben har aldri LSKs banesjef Terje Hveding opplevd maken: 800 Viking-supportere hadde med egne søppelposer og ryddet borteseksjonen før de forlot Åråsen. Les mer om saken her!

Se video-intervju med Eirik Bakke:


Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 14.08.2023
Skrevet av: Morten Stokstad og Andreas Aalling (foto/video)